Nummer 10 op de lijst René Broos uit Heusden stelt zich voor.

Actief en betrokken in uw kern
Ik vind het belangrijk dat ook de bewoners van de woonkernen Heusden, Oudheusden en Herpt vertegenwoordigd worden in het gemeentebestuur. In de afgelopen jaren was dat niet het geval. Dit is mijn motivatie om de rol van gemeenteraadslid weer op te pakken en mij verkiesbaar te stellen.

Weten wat er speelt. Ik ga ervoor!
Ik heb een hechte band met deze kernen en heb mij in de afgelopen jaren actief opgesteld door een bijdrage te leveren aan een bewonersvereniging, gemeentelijk overlegplatform en verschillende raadscommissies. Daarnaast heb ik deze kernen als gemeenteraadslid mogen vertegenwoordigen. Op deze wijze wil ik opkomen voor de belangen van inwoners. Ik ben geboren, opgegroeid en nog steeds woonachtig in Heusden-vesting.

Zorg dat uw woonkern meetelt
Op 16 maart zijn er weer gemeenteraad verkiezingen. Voor u een belangrijk moment om ook uw woonkern te laten vertegenwoordigen in de gemeenteraad en te kiezen voor een kandidaat die deze omgeving kent. Voor mij (als betrokken inwoner) en voor DMP-Heusden (als grootste lokale partij) een belangrijk moment om duidelijk aan te geven waar we voor staan.

U bepaalt!
Bij DMP Heusden geldt de regel: de meeste stemmen gelden. Met uw stem heeft u dus een directe invloed op wie er (vanuit uw kern) in de gemeenteraad komt. Niet de volgorde van de lijst is bepalend bij DMP, maar degene die binnen de partij de meeste stemmen krijgt. Ik ben bereid om de belangen van onze woonomgeving te behartigen. Dus stem ‘kern-achtig’; op deze manier zijn ook de kleine woonkernen betrokken bij het besturen van onze gemeente!

Iedere stem is belangrijk. Laat uw stem niet verloren gaan!

Menu