Nummer 2 op de lijst Johan Meesters uit Drunen stelt zich voor.

Even voorstellen
Al 42 jaar inwoner van onze mooie gemeente Heusden. Geboren en getogen in Vlijmen, nu wonend in Drunen. Familie en vrienden wonend in alle kernen. Getrouwd met Nicole Meesters-Walravens en vader van twee opgroeiende kinderen. Als raadslid al de nodige bestuurlijke ervaring opgedaan en ruime kennis van alles wat te maken heeft met de fysieke leefomgeving. Maatschappelijk betrokken en actief in het verenigingsleven, zo zet ik me in als leider voor de voetbalvereniging van mijn zoon.

Waar ik me voor inzet
Onze samenleving, jong én oud. Zorg voor onze ouders en een (verkeers)veilige omgeving voor kinderen. Voldoende sportvoorzieningen en levendige kernen zijn belangrijk. Aandacht voor verkeersveiligheid als gevolg van de GOL-plannen. Voldoende betaalbare koop- en huurwoningen. Maar bovenal bied ik altijd een luisterend oor en helpende hand, zo kun je op me rekenen. Er is nog genoeg te doen, dus alle redenen om me weer voor de volle 100% in te zetten voor onze mooie gemeente. Graag samen met u!

Stemmen is belangrijk
De invloed van de gemeente is steeds groter geworden door het groeiend aantal taken. Jouw stem wordt hierdoor nog belangrijker. Samen met DMP Heusden sta ik klaar om je te vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Samen doen, samen sterk! Ik reken op je steun, stem op nummer 2 van lijst 1.

Menu