Oproep aan alle inwoners van de gemeente Heusden

DENK MEE MET DMP
Woensdag 5 oktober 2016
Inloop 19.30 u, aanvang 20.00 uur
Plein 13, Drunen

Samen doen, samen sterk!
DMP Heusden is een politieke partij die op komt voor de belangen van de inwoners in alle kernen. Ons motto is: Samen doen, samen sterk! Wij zijn dan ook benieuwd naar uw mening en willen u als inwoner van de gemeente Heusden betrekken. Wat houdt u bezig? Wat vindt u belangrijk? Waar zou u meer over willen weten? Alle opmerkingen, voorstellen, suggesties en ideeën zijn welkom. Denk mee met DMP.

Ook voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 hebben wij u gevraagd mee te denken over ons programma. Nu zijn we over de helft van de periode van 4 jaar waaraan DMP heeft gebouwd aan een betere gemeente en werken we toe naar de verkiezingen in 2018. Altijd en ook nu zijn wij nieuwsgierig naar uw mening en nodigen wij iedereen uit om mee te denken met fractie en wethouder op woensdag 5 oktober 2016. Denk mee met DMP. De locatie is Plein 13 in Drunen. Inloop vanaf 19.30. Aanvang om 20.00 uur.

Wilt u meer informatie over onze partij kijk dan op onze website www.dmpheusden.nl. Wij horen en zien u graag op 5 oktober!

Met vriendelijke groet,
Martijn van Esch, fractievoorzitter DMP Heusden

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - www.dmpheusden.nl 
www.facebook.com/dmpheusden - (06) 12 83 76 62

Advertentie Denk mee met DMP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Menu