Welkom op de website van JongDMP, een onderdeel van DMP Heusden.
DMP Heusden is een politieke partij, die opkomt voor de belangen van alle inwoners in Heusden met behoud van het eigene in al haar kernen. Wij zijn een lokale partij die in alle kernen en in alle leeftijden vertegenwoordigd is. We werken niet alleen voor mensen, maar vooral samen met mensen. Wij doen dit vanuit een visie van respect voor de individuele mens. Maar ook met inbreng vanuit alle kernen. Ons motto is dan ook "samen doen, samen sterk!"

Podium voor jongeren
Vertegenwoordiging in alle leeftijden is belangrijk voor DMP Heusden, vandaar de oprichting van JongDMP. Jongeren zijn vaak onvoldoende vertegenwoordigd in de samenleving en dat vinden wij onterecht. Wij willen jongeren een podium bieden. Bij JongDMP kunnen zij hun stem laten horen, meedenken, beslissen, ontwikkelen en zich vormen. En ja, politiek is soms saai! Maar we kunnen het samen leuker maken door mee te doen. Ben jij tussen de 15 en 27 jaar sluit je dan aan bij JongDMP en schrijf je nu in! Twijfel je en heb je nog vragen stel ze gerust via e-mail of benader een van onze leden. Wij horen graag van je!

Waarom meedoen?
DMP Heusden geeft je de kans om mee te praten en te beslissen over actuele onderwerpen die spelen binnen de gemeente Heusden. Naast het feit dat je meepraat en meedenkt zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Het opdoen van politieke ervaring bijvoorbeeld, of het aandragen van nieuwe ideeën over onze gemeente. Je verdiepen in een bepaald thema en daar met raadsleden over van gedachten wisselen. Naast politiek is er ook plaats voor gezelligheid en saamhorigheid. DMP Heusden organiseert jaarlijks voor alle leden verschillende activiteiten. Daarnaast zijn er ook speciale activiteiten voor jongeren waaraan je kan meedoen. Je moet dan denken aan bedrijfsbezoeken, presentaties, trainingen, excursies, werkgroepsessies en andere activiteiten. En misschien wil je zelf wel een keer een activiteit organiseren? Dat kan. De contributie mag geen belemmering zijn, die is laag. Bovendien betaal je het eerste jaar niets, geheel vrijblijvend dus.

Kortom: zinvol, leerzaam, gezellig en betaalbaar. Word daarom lid van JongDMP!

Je kan ons ook volgen via Facebook!

Menu