Dhr. R.P.J. (René) Broos
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cluster Bestuur en Beheer

Beroep/(neven)functies 

  • Penningmeester/ bestuurslid tennisvereniging Heusden
  • Stadsmolenaar gemeente Heusden

Voorstellen
Actief en betrokken in uw kern
Ik vind het belangrijk dat ook de bewoners van de woonkernen Heusden, Oudheusden en Herpt vertegenwoordigd worden in het gemeentebestuur. In de afgelopen jaren was dat niet het geval. Dit is mijn motivatie om de rol van gemeenteraadslid weer op te pakken en mij verkiesbaar te stellen.

Weten wat er speelt. Ik ga ervoor!
Ik heb een hechte band met deze kernen en heb mij in de afgelopen jaren actief opgesteld door een bijdrage te leveren aan een bewonersvereniging, gemeentelijk overlegplatform en verschillende raadscommissies. Daarnaast heb ik deze kernen als gemeenteraadslid mogen vertegenwoordigen. Op deze wijze wil ik opkomen voor de belangen van inwoners. Ik ben geboren, opgegroeid en nog steeds woonachtig in Heusden-vesting.

Zorg dat uw woonkern meetelt
Tijdens de verkiezingen is het een belangrijk moment om ook uw woonkern te laten vertegenwoordigen in de gemeenteraad en te kiezen voor een kandidaat die deze omgeving kent. Voor mij (als betrokken inwoner) en voor DMP Heusden (als grootste lokale partij) een belangrijk moment om duidelijk aan te geven waar we voor staan.

Menu