Mw. M.P.E. (Manon) Molenschot
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Cluster Bestuur en Beheer

Beroep/(neven)functies

  • Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND)

Voorstellen
Wie ben ik?
Ik ben Manon Molenschot, in 2001 geboren in Drunen. Ik heb sociologie aan de Universiteit van Tilburg gestudeerd en werk nu als Hoor- en beslismedewerker bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Daarnaast ben ik al langere tijd actief bij JongDMP en vervul ik sinds medio 2020 de functie van fractieondersteuner voor DMP Heusden. 

Jong geluid in de politiek
Ik vind het belangrijk dat de gemeentelijke politiek een afspiegeling is van onze inwoners. Daar hoort de stem van de jongere generatie ook bij. Als jonge inwoner van de gemeente Heusden zet ik mij graag in voor dé onderwerpen die voor deze generatie van belang zijn. Op deze manier wil ik werken aan het verbeteren van het heden, met inachtneming van onze toekomstige generaties.

Waar kunt u dan aan denken?
Dit betreft onder andere betaalbare woningen en toekomstbestendig en generatiegericht bouwen. Ook vind ik het belangrijk dat de gemeente voldoende toegankelijke sport- en beweegvoorzieningen biedt, niet alleen in de vorm van verenigingen maar ook kwalitatief goede openbare plaatsen voor beweging en sport. Verder zie ik de verkeersveiligheid binnen onze gemeente als een belangrijk punt, met nadruk op de (fiets)routes richting en rondom onze scholen. Over het algemeen hoop ik de verbindende factor te kunnen zijn tussen onze jeugd en de lokale politiek en een frisse blik te kunnen werpen op de opgaven waar onze gemeente aankomende jaren voor komt te staan.

DMP Heusden: samen doen, samen sterk!
DMP Heusden is een lokale politieke partij die opkomt voor de belangen van onze inwoners. Door een samenstelling van jong en oud worden de geluiden uit de samenleving in breed opzicht gerepresenteerd. Het lokale karakter van de partij biedt de kans problemen te benaderen met lokale oplossingen en ideeën. Dat doen wij niet alleen. Samen doen, samen sterk! Dat is hét motto van onze partij. We benutten niet alleen de expertise binnen onze eigen partij maar zetten ons ook actief in om het geluid uit de samenleving op te halen. Er is ruimte om mee te praten over actuele onderwerpen en ontwikkelingen binnen onze gemeente. 

Menu